Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /www/wwwroot/mrchildren.tw/printthread.php on line 119
���X�s�F����X�ih'�%;��� Iha���)�`di#��Uim�t��$M)g��S& 7�#�L,����ou� ��U�]��{���{�v��w�e� ��T48�u��>İ������3���2�v�x�GK�m�(�.�7�1��!f���X�#fX2������9첤�3&�I�4'�G5U�Skȉwww� �+Ũ�b�*�r�9�c3{X��, T &���+��g��͔L� 1xK1��N܋Ĝ`٘��2��.q51���#c[1`�wak^U1Qt��u�LD!*N�L��2�`er|e�F�o�.�ֶˊ��U����ٻ�����������������P# �܉2�!�̢�۔sw������MJ*F �m�7��mi&R;2ۑ���� -�_�47 ��=(Λ�% �Ў�^hռ�H�n :HIxc;,EP�Q�PU����R�{[��ii�ٚ��Tx}�Vb�+a��D$kX�����Qd�"�w�x����!� �Ȗ��%V4T��A� �OHj 2~.�6�ʦ������e��9ߐ~��J;YC*!Ql�"�O� �DȂ�E��� I �p�w���=���TT$�K1q��� �PAPYO1Y�C��MI"��W א�Yb�)rL:�h2�-1�(,��4��B6`�Ր�ŜBpLV�$�$ż԰~.��������-E��MI�Wd�`��S�&�H�Ƃ!h�!�GMm�����ŖP��13g����m{���0�M,C�_'�(|^�,���$�S_K'��� ��?�U%9 y��~�j(�ƢV=k�����a�5I�MU(Q�� �:��x��Tf�8'�*�G�����cΙ�����U�׫�_�Z��� 5]���9�HƂ�BR�M��ՠ�?g��ze������8� ]0M6[Z\q�, Y) �(s�  &���Q��Z����'o�4������}jW�M�����f��7vћ{�ܝ��������܎젼c��W�N#��N���A�x=�DE�뿝,G�,&�^ m�9���_�.�i��;��$�whK���tِݼs�3�O�Q�]:V^:�L�uN^m�I/jUI�3��tp��7s�]<]��V�8ꞿ��-Wf�{��_��Gb�(��Ջ�*��Նs�-[�T'��Seq�r}ܻ5S^+/��/j:�н2 낚����g�"r��L� T�'���\�_w�T��`9���'ΥP V����� !�nhۺey����ހ���Ў>8i�� (O:�w*�ˀ���e������egn�z̯]�z|��kl�X^��;�����p���G?���A���p�=��%}��Ab��Tc5E 3:�E�[=������D��)g��7�0�m� ��R��W�&B_� ��Nh�i�(�6�>#�